Ask is moving to Stack Overflow and Serverfault.com! Please use the "opendaylight" tag on either of these sites. This site is now in Read-Only mode

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

set-queue action is not installed in the switch.

Hello Everyone,

I have the below flow which I am trying to install in a Cisco Switch. It uses the set-queue action followed by output action. It is not getting installed on the switch. And I am not able to figure out the issue. :(

http://10.106.253.118:8181/restconf/config/opendaylight-inventory:nodes/node/openflow:292517539810831/flow-node-inventory:table/0/flow/2 { "flow": [ { "id": "2", "match": { "ethernet-match": { "ethernet-type": { "type": "0x0800" } }, "ip-match": { "ip-proto": "ipv4" } }, "instructions": { "instruction": [ { "order": "0", "apply-actions": { "action": [ { "set-queue-action": { "queue": "2000", "queue-id": "1" }, "order": "0" }, { "output-action": { "output-node-connector": "openflow:292517539810831:5097" }, "order": "1" } ] } } ] }, "table_id": "0" } ] }

enqueue action - flow with set-queue action is not installed in the switch.

Hello Everyone,

I have the below flow which I am trying to install in a Cisco Switch. It uses the set-queue action followed by output action. It is not getting installed on the switch. And I am not able to figure out the issue. :(switch.

http://10.106.253.118:8181/restconf/config/opendaylight-inventory:nodes/node/openflow:292517539810831/flow-node-inventory:table/0/flow/2 { "flow": [ { "id": "2", "match": { "ethernet-match": { "ethernet-type": { "type": "0x0800" } }, "ip-match": { "ip-proto": "ipv4" } }, "instructions": { "instruction": [ { "order": "0", "apply-actions": { "action": [ { "set-queue-action": { "queue": "2000", "queue-id": "1" }, "order": "0" }, { "output-action": { "output-node-connector": "openflow:292517539810831:5097" }, "order": "1" } ] } } ] }, "table_id": "0" } ] }

Am I missing something ?