Ask is moving to Stack Overflow and Serverfault.com! Please use the "opendaylight" tag on either of these sites. This site is now in Read-Only mode

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

Device not showing up on the ODL GUI after discovering ...

Hello Experts

I created and modified "04-netconf-devices.xml" as per one of the posts to add a netconf device. I do see that there was netconf connection established and data exchanged.

What I dont see is the device in the GUI. Below are some additional information and logs.

On the browser, when I go to

http://ip-address:8080/restconf/config/opendaylight-inventory:nodes/opendaylight-inventory:node/Atlas7800Adi1/yang-ext:mount/

I get,

Mount point does not contain any schema with modules.

Also, below is the snippet of the debug log,

I enabled debug logging for netconf and below is a snippet of the same. I’m still not seeing the node in the GUI

&revision=2014-01-23, urn:ietf:params:netconf:capability:rollback-on-error:1.0, urn:ietf:params:xml:ns:yang:ietf-yang-types?m odule=ietf-yang-types&revision=2010-09-24, http://tail-f.com/yang/common-monitoring?module=tailf-common-monitoring&revision=2 012-11-08, urn:ietf:params:netconf:capability:url:1.0?scheme=ftp,sftp,file, http://btisystems.com/ns/atlas-products?module=at las-products, http://tail-f.com/ns/mibs/SNMPv2-SMI/1.0?module=SNMPv2-SMI 2014-05-16 10:00:19.517 EDT [pool-29-thread-1] DEBUG o.o.c.s.c.n.NetconfDevice#Atlas7800Adi1 – Update device state transactio n DOM-2 putting operational data started. 2014-05-16 10:00:19.517 EDT [pool-29-thread-1] DEBUG o.o.c.s.c.n.NetconfDevice#Atlas7800Adi1 – Update device state transactio n DOM-2 putting operational data ended. 2014-05-16 10:00:19.520 EDT [pool-29-thread-1] DEBUG o.o.c.s.c.n.NetconfDevice#Atlas7800Adi1 – Update device state transactio n DOM-2 SUCCESSFUL. 2014-05-16 10:00:44.663 EDT [http-bio-8080-exec-1] INFO o.o.c.u.internal.UserManager – Local Authentication Succeeded for Us er: “admin” 2014-05-16 10:00:44.665 EDT [http-bio-8080-exec-1] INFO o.o.c.u.internal.UserManager – User “admin” authorized for the follo wing role(s): [Network-Admin]

Would really appreciate if someone could help me here so that I can have a successful device discovery on my ODL

Regards

Adi

Device not showing up on the ODL GUI after discovering ...... Still waiting for help !

Hello Experts

I created and modified "04-netconf-devices.xml" as per one of the posts to add a netconf device. I do see that there was netconf connection established and data exchanged.

What I dont see is the device in the GUI. Below are some additional information and logs.

On the browser, when I go to

http://ip-address:8080/restconf/config/opendaylight-inventory:nodes/opendaylight-inventory:node/Atlas7800Adi1/yang-ext:mount/

I get,

Mount point does not contain any schema with modules.

Also, below is the snippet of the debug log,

I enabled debug logging for netconf and below is a snippet of the same. I’m still not seeing the node in the GUI

&revision=2014-01-23, urn:ietf:params:netconf:capability:rollback-on-error:1.0, urn:ietf:params:xml:ns:yang:ietf-yang-types?m odule=ietf-yang-types&revision=2010-09-24, http://tail-f.com/yang/common-monitoring?module=tailf-common-monitoring&revision=2 012-11-08, urn:ietf:params:netconf:capability:url:1.0?scheme=ftp,sftp,file, http://btisystems.com/ns/atlas-products?module=at las-products, http://tail-f.com/ns/mibs/SNMPv2-SMI/1.0?module=SNMPv2-SMI 2014-05-16 10:00:19.517 EDT [pool-29-thread-1] DEBUG o.o.c.s.c.n.NetconfDevice#Atlas7800Adi1 – Update device state transactio n DOM-2 putting operational data started. 2014-05-16 10:00:19.517 EDT [pool-29-thread-1] DEBUG o.o.c.s.c.n.NetconfDevice#Atlas7800Adi1 – Update device state transactio n DOM-2 putting operational data ended. 2014-05-16 10:00:19.520 EDT [pool-29-thread-1] DEBUG o.o.c.s.c.n.NetconfDevice#Atlas7800Adi1 – Update device state transactio n DOM-2 SUCCESSFUL. 2014-05-16 10:00:44.663 EDT [http-bio-8080-exec-1] INFO o.o.c.u.internal.UserManager – Local Authentication Succeeded for Us er: “admin” 2014-05-16 10:00:44.665 EDT [http-bio-8080-exec-1] INFO o.o.c.u.internal.UserManager – User “admin” authorized for the follo wing role(s): [Network-Admin]

Would really appreciate if someone could help me here so that I can have a successful device discovery on my ODL

Regards

Adi