Ask is moving to Stack Overflow and Serverfault.com! Please use the "opendaylight" tag on either of these sites. This site is now in Read-Only mode

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

Error frm openvswitchd.log file

Hi , I am using the ODL form https://nexus.opendaylight.org/content/repositories/opendaylight.release/org/opendaylight/integration/distributions-base/0.1.1/distributions-base-0.1.1-osgipackage.zip and run the script as ./run.sh -of13 for openflow-1.3 . I am getting this error

2015-01-20T19:55:12.006Z|00031|connmgr|INFO|br0<->tcp:172.18.27.14:6633: sending OFPBRCBADTYPE error reply to OFPSTGROUP request message 2015-01-20T19:55:12.006Z|00032|connmgr|INFO|br0<->tcp:172.18.27.14:6633: sending OFPBRCBADTYPE error reply to OFPSTGROUP_DESC request message

But this error i am not getting when its running it for openflow-1.0 (./run.sh ) .

Please help me out am i doing something wrong ?

Error frm openvswitchd.log file

Hi , I am using the ODL form from https://nexus.opendaylight.org/content/repositories/opendaylight.release/org/opendaylight/integration/distributions-base/0.1.1/distributions-base-0.1.1-osgipackage.zip and run the script as ./run.sh -of13 for openflow-1.3 . I am getting this error

2015-01-20T19:55:12.006Z|00031|connmgr|INFO|br0<->tcp:172.18.27.14:6633: sending OFPBRCBADTYPE error reply to OFPSTGROUP request message 2015-01-20T19:55:12.006Z|00032|connmgr|INFO|br0<->tcp:172.18.27.14:6633: sending OFPBRCBADTYPE error reply to OFPSTGROUP_DESC request message

But this error i am not getting when its running it for openflow-1.0 (./run.sh ) .

Please help me out am i doing something wrong ?

Error frm coming in openvswitchd.log file

Hi , I am using the ODL from https://nexus.opendaylight.org/content/repositories/opendaylight.release/org/opendaylight/integration/distributions-base/0.1.1/distributions-base-0.1.1-osgipackage.zip and run the script as ./run.sh -of13 for openflow-1.3 . I am getting this error

2015-01-20T19:55:12.006Z|00031|connmgr|INFO|br0<->tcp:172.18.27.14:6633: sending OFPBRCBADTYPE error reply to OFPSTGROUP request message 2015-01-20T19:55:12.006Z|00032|connmgr|INFO|br0<->tcp:172.18.27.14:6633: sending OFPBRCBADTYPE error reply to OFPSTGROUP_DESC request message

But this error i am not getting when its running it for openflow-1.0 (./run.sh ) .

Please help me out am i doing something wrong ?