Ask is moving to Stack Overflow and Serverfault.com! Please use the "opendaylight" tag on either of these sites. This site is now in Read-Only mode

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

Pingall doesn't work when I change my topology

Hey guys, My topology was working fine when I tried to build it yesterday.But the same program doesn't seem to work today. To be specific , when I try to connect to ODL via mininet in my virtual machine it only shows the switches .Pingall doesn't work as well, i.e. 100%dropped packets.What could be the problem?

Pingall doesn't work when I change my with 'single' topology

Hey guys, My topology was working fine when I tried to build it yesterday.But the same program doesn't seem to work today. To be specific , when When I try to connect to ODL via mininet in my virtual machine it only shows the switches .Pingall doesn't work as well, i.e. 100%dropped packets.What could be the problem? Below is my code.When I change the topology from single to linear or tree it works fine.

sudo mn --topo single,3 --mac --controller=remote,ip=127.0.0.1,port=6633

Pingall doesn't work with 'single' topology

Hey guys, When I try to connect to ODL via mininet in my virtual machine it only shows the switches .Pingall doesn't work as well, i.e. 100%dropped packets.What could be the problem? Below is my code.When I change the topology from single to linear or tree it works fine.

sudo mn --topo single,3 --mac --controller=remote,ip=127.0.0.1,port=6633