Ask Your Question
0

network-topology not show all information

asked 2015-11-16 00:52:45 -0700

weiguo.jiang gravatar image

Hi,

two controller have different behavior when show the network-topology information. Get the code via https://git.opendaylight.org/gerrit/c... and run it after build. here is the output for localhost:8080/restconf/operational/network-topology:network-topology

<network-topology xmlns="urn:TBD:params:xml:ns:yang:network-topology"> <topology> <topology-id>flow:1</topology-id> </topology> </network-topology>

For the karaf version with name 'distribution-karaf-0.3.0-Lithium', here is the output for localhost:8181/restconf/operational/network-topology:network-topology

<network-topology xmlns="urn:TBD:params:xml:ns:yang:network-topology"> <topology> <topology-id>flow:1</topology-id> <node> <node-id>openflow:1</node-id> <termination-point> <tp-id>openflow:1:LOCAL</tp-id> <inventory-node-connector-ref xmlns="urn:opendaylight:model:topology:inventory" xmlns:a="urn:opendaylight:inventory"> /a:nodes/a:node[a:id='openflow:1']/a:node-connector[a:id='openflow:1:LOCAL'] </inventory-node-connector-ref> </termination-point> <termination-point> <tp-id>openflow:1:2</tp-id> <inventory-node-connector-ref xmlns="urn:opendaylight:model:topology:inventory" xmlns:a="urn:opendaylight:inventory"> /a:nodes/a:node[a:id='openflow:1']/a:node-connector[a:id='openflow:1:2'] </inventory-node-connector-ref> </termination-point> <termination-point> <tp-id>openflow:1:1</tp-id> <inventory-node-connector-ref xmlns="urn:opendaylight:model:topology:inventory" xmlns:a="urn:opendaylight:inventory"> /a:nodes/a:node[a:id='openflow:1']/a:node-connector[a:id='openflow:1:1'] </inventory-node-connector-ref> </termination-point> <inventory-node-ref xmlns="urn:opendaylight:model:topology:inventory" xmlns:a="urn:opendaylight:inventory">/a:nodes/a:node[a:id='openflow:1']</inventory-node-ref> </node> </topology> </network-topology>

why ?

edit retag flag offensive close merge delete

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2017-03-14 01:47:07 -0700

BR gravatar image

I am facing the same issue with my physical network. Is this related to the physical network? Also, I am unable to see the host information. Did you find any solution?

edit flag offensive delete publish link more
Login/Signup to Answer

Question Tools

Follow
1 follower

Stats

Asked: 2015-11-16 00:52:45 -0700

Seen: 188 times

Last updated: Mar 14