DLUX not active on Lithium Distribution

asked 2015-08-28 02:46:36 -0700

Krishnasharma gravatar image

Hi ,

I was working with Lithium distribution version and after installing Dlux , it is not active and I am not able to connect it from my browser.

Following is the output

opendaylight-user@root>feature:install odl-l2switch-all odl-dlux-all odl-restconf-all odl-mdsal-all Refreshing bundles org.eclipse.persistence.moxy (138), org.jboss.netty (178), org.eclipse.persistence.core (137), com.google.guava (64) opendaylight-user@root>la | grep dlux 282 | GracePeriod | 80 | 0.2.1.Lithium-SR1 | dlux.core
283 | GracePeriod | 80 | 0.2.1.Lithium-SR1 | dlux.common.login
284 | GracePeriod | 80 | 0.2.1.Lithium-SR1 | dlux.common.authentication
285 | GracePeriod | 80 | 0.2.1.Lithium-SR1 | dlux.common.navigation
286 | GracePeriod | 80 | 0.2.1.Lithium-SR1 | dlux.common.topbar
287 | GracePeriod | 80 | 0.2.1.Lithium-SR1 | dlux.common.general
288 | GracePeriod | 90 | 0.2.1.Lithium-SR1 | dlux.common.layout
289 | GracePeriod | 80 | 0.2.1.Lithium-SR1 | dlux.topology
290 | GracePeriod | 80 | 0.2.1.Lithium-SR1 | dlux.node
292 | GracePeriod | 80 | 0.2.1.Lithium-SR1 | dlux.yangui
293 | GracePeriod | 80 | 0.2.1.Lithium-SR1 | dlux.common.yangutils
294 | GracePeriod | 80 | 0.2.1.Lithium-SR1 | dlux.common.sigmatopology
295 | GracePeriod | 80 | 0.2.1.Lithium-SR1 | dlux.yangvisualizer
opendaylight-user@root> opendaylight-user@root> opendaylight-user@root>

But all other features look to be fine for example l2switch feature is active

opendaylight-user@root>la | grep l2switch 199 | Active | 80 | 0.2.1.Lithium-SR1 | org.opendaylight.l2switch.packethandler.packethandler-model
206 | Active | 80 | 0.2.1.Lithium-SR1 | org.opendaylight.l2switch.loopremover.loopremover-model
209 | Active | 80 | 0.2.1.Lithium-SR1 | org.opendaylight.l2switch.addresstracker.addresstracker-model
212 | Active | 80 | 0.2.1.Lithium-SR1 | org.opendaylight.l2switch.hosttracker.hosttracker-model
opendaylight-user@root>

If anyone has faced this prob or if there is any work around for this, please update me.

Thanks in advance

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Check karaf.log (target/assembly/data/log/karaf.log) for any error. I had this issue but it was because of port was used by other process. That I came to know after looking in karaf.log.

Mandeep ( 2015-08-28 20:27:22 -0700 )edit

that's my first thought, as well. Check to see if any other process might be holding on to port 8181 on your system.

jamoluhrsen ( 2015-08-31 10:02:29 -0700 )edit